Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikČlanstvoRegistracijaLogin
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost.

/

Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 17, dana sub lis 01, 2011 1:14 pm.
svi 2012
ponutosričetpetsubned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Top posters
master

Aleksa4

Jovica

gilliermo

weka_kt

gio

Genius?!

iNSANE

RADiCAL

zwekan

Statistics
Registriranih korisnika/ca: 381.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: awp.

Ukupno postova: 2009. in 254 subjects
Latest topics
» program za frag
pet stu 11, 2011 3:16 am by Jovica

» Togather to the top
pon stu 07, 2011 12:29 am by Jovica

» trolololololo
ned stu 06, 2011 11:40 pm by Jovica

» Video :D xD
ned stu 06, 2011 11:34 pm by Jovica

» Jedan od boljih...( a i da budem prviii.hahaha :D)
ned stu 06, 2011 10:47 pm by Jovica

» Forum off USKORO
sri stu 02, 2011 9:25 pm by kajoyamakashico

» Ovotjedni trening
sri stu 02, 2011 7:23 pm by ludibruc

» Razmotrite poslovni prijedlog
uto stu 01, 2011 7:45 pm by Dr4g0n

» rogz - DETALJNO
uto stu 01, 2011 6:10 pm by Jovica

Share | 

Čišćenje SPSV klana

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
XTRAA
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 4:43 pm

Genius?! je napisao/la:
xtraa. pogledaj bolje.. ovaj master nije onaj master iz essv klana nego iz spsv.. niko nije ni znao da postoje 2 mastera.. loool What a Face What a Face

Da imaju dva tog drugog definitivno treba kick zadnji put je bio online prije 65 dana

http://www.xfire.com/profile/master21691/

"Can you say BOOM [size=20] Headshoot[/size]!?"
santa

[Vrh] Go down
Korisnički profil
gio
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 4:26 pm

neznam kako sljaka taj spsv al cisto nisam zadovoljan....neaktivan sam na forumu al sad cemo malo......previse lowsa...likovi ocito djeca samo se zajebaju...puno ljudis zeli u klan al nece prek spsv pa bi terbali opet regrutirat u essv al s ogromnim kriterijama.......skutera mi nedirajte ima je covik problema..ostale slobodno kick,...ima tu i jos kandidata

weka_kt
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 4:00 pm

Genius?! je napisao/la:
xtraa. pogledaj bolje.. ovaj master nije onaj master iz essv klana nego iz spsv.. niko nije ni znao da postoje 2 mastera.. loool What a Face What a Face

xf - acc su drugačiji, vrlo vjerojatno drugi od mastera ili nešto, ugl to sam već napomenuo dok smo bili na tsu, al niko nie yebo ni 5% Very Happy

spsV~weka
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Genius?!
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 1:19 pm

Dabo
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 12:27 pm

XTRAA je napisao/la:
Genius?! je napisao/la:
Ovako.. TripleX i ja smo malo gledali po klanu i napravili smo listu onih za koje mislimo da su neaktivni i da su visak u kalnu..

Aleksa4 - jednom mjesecno ga vidim na pub serveru, na ts-u nikada, a i na warowima isto nikada.. zato [KICK]

Siky - na xf uvjek offline.. nikad ga nisam vidio ni da igra.. [KICK]

eDDiNG - vidim ga na xf-u.. ali nikada ne igra ni na pubu ni na war-u, a i na ts-u nikad viđen.. Very Happy [KICK]

bubblez - on je na xf cesto online ali ne igra cod2 neg neke druge igre.. jednoom sam ga na pubu vidio i to je bio 5 minuta.. [KICK]

ma$ter - danas smo tek skuzili da postoji jos jedan master i to iz podklana.. to sve govori.. [KICK]

skuter17 - xf neaktivan, war neaktivan, ts neaktivan.. žalim al dosta smo cekali da postanes aktivan i sve.. [KICK]

evo ovo je sve od nas.. ako vidimo da jos neko postaje neaktivan napisat cemo.. ovdje navedeni 100% zasluzuju kick, a ostale cemo pricekati.. Very Happy

bounce bounce

Aleksa4 - aktivan na forumu, nema vremena u zadnje vrijeme za cod zasto kick jos je momak lipo napisa da nemoze igrat da ce nastojat sto cesce igrat :/
Znaci ja ga nebi kick
Siky - ko je to? Ja bi ga kick nek se otali izjasne
eDDiNG - nije RISE Dabo pogledaj u Essv i tamo ti lipo pise RISE, on je prijatelj od mene i Rise ali vejrovatno nece igrat coda vise igra CS:S ja bi ga zasad kick
bubblez - neznam za njega vidio sam ga online, ali neznam jeli aktivan ostat cu za njega neutralan
ma$ter - KICK!!!11!!? ni govora aktivan na pubu, warovima i tsu cudno da ga nikad nsite vidili cak je sad usa u Essv
skuter - frend od zode ima problema s kompom sto je zoda vec bio naveo,a nedavno sam ga vidio na pubu dakle ja ga nebi kicko

Eto XTRAA se izjasnio Very Happy

Ma da, skuzio sam za risu...zabrijo sam malo Smile, ali znam da decko dobro igra

Aleksa4
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 12:06 pm

na tsu nemogu ni neznam zbog mikrofona a neznam ni kako uc u njega al ga imam dl :S bia sam sad na skijanju otsa ziv i nabijenih rebara zbog crne staze okovane ledom slika u bolnici i neznam sta cu sad :S pa valjda cu imat vaznih briga od coda sa rebrima pa tako ja cu pokusat sta vise igrat cod zbog rebara al nista neobecajem ja igram cro herze tdm a ti valjde igrad sd pa se nevidimo a sta se tice varowa niko me nezove Sad Sad Sad Sad Sad

XTRAA
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 12:00 pm

Genius?! je napisao/la:
Ovako.. TripleX i ja smo malo gledali po klanu i napravili smo listu onih za koje mislimo da su neaktivni i da su visak u kalnu..

Aleksa4 - jednom mjesecno ga vidim na pub serveru, na ts-u nikada, a i na warowima isto nikada.. zato [KICK]

eDDiNG - vidim ga na xf-u.. ali nikada ne igra ni na pubu ni na war-u, a i na ts-u nikad viđen.. Very Happy [KICK]

bubblez - on je na xf cesto online ali ne igra cod2 neg neke druge igre.. jednoom sam ga na pubu vidio i to je bio 5 minuta.. [KICK]

ma$ter - danas smo tek skuzili da postoji jos jedan master i to iz podklana.. to sve govori.. [KICK]

skuter17 - xf neaktivan, war neaktivan, ts neaktivan.. žalim al dosta smo cekali da postanes aktivan i sve.. [KICK]

evo ovo je sve od nas.. ako vidimo da jos neko postaje neaktivan napisat cemo.. ovdje navedeni 100% zasluzuju kick, a ostale cemo pricekati.. Very Happy

bounce bounce

Aleksa4 - aktivan na forumu, nema vremena u zadnje vrijeme za cod zasto kick jos je momak lipo napisa da nemoze igrat da ce nastojat sto cesce igrat :/
Znaci ja ga nebi kick
Siky - ko je to? Ja bi ga kick nek se otali izjasne
eDDiNG - nije RISE Dabo pogledaj u Essv i tamo ti lipo pise RISE, on je prijatelj od mene i Rise ali vejrovatno nece igrat coda vise igra CS:S ja bi ga zasad kick
bubblez - neznam za njega vidio sam ga online, ali neznam jeli aktivan ostat cu za njega neutralan
ma$ter - KICK!!!11!!? ni govora aktivan na pubu, warovima i tsu cudno da ga nikad nsite vidili cak je sad usa u Essv
skuter - frend od zode ima problema s kompom sto je zoda vec bio naveo,a nedavno sam ga vidio na pubu dakle ja ga nebi kicko

Eto XTRAA se izjasnio Very Happy

"Can you say BOOM [size=20] Headshoot[/size]!?"
santa

[Vrh] Go down
Korisnički profil
calin_killer
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   sri sij 05, 2011 2:22 am

e vako... zadnjih 3 tjedna sam malo vise aktivan.. ako niste skuzili!! a sto se tice xf-a dok god mi je komp upaljen i on je.. posto sam uzeo nov komp... i svaki dan sutam najmanje po 1:30h vremena...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LakiLane
Moderator

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   uto sij 04, 2011 10:16 pm

polako nemojte jos nikog kickati, sredit cemo jedan dan

Zoda
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   uto sij 04, 2011 10:14 pm

skuter17 školski frend od mene i gia imao je problema s kompom jako dugo pa je neaktivan bio al sad je nedavno krenuo igrati i bit će tu s nama na ts-u zezat se i na tdm-u a sd tu i tamo dok se nenauci Smile
opomenut ću ga ja da bude aktivniji...

Dabo
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   uto sij 04, 2011 10:10 pm

eding ti je rise, ja mislim...mos brisat s liste Smile

ostalo je ok

iNSANE
Member

PostajNaslov: Re: Čišćenje SPSV klana   uto sij 04, 2011 9:10 pm

slažem se s vama
lijep izbor:)

Genius?!
Member

PostajNaslov: Čišćenje SPSV klana   uto sij 04, 2011 9:00 pm

bounce bounce

Čišćenje SPSV klana

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Pravila klana duzni su procitati svi clanovi klana i oni koji hoce da to postanu
» Igraci pG klana
» Igraci Klana :
» Čišćenje SPSV klana
» Gašenje AnimeOverdose klana