|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
XTRAA Member

Posts: 122 Points: 256 Reputation: 8 Join date: 16.09.2010 Age: 17 Location: Split
 | |
 | |
gio Member

Posts: 169 Points: 298 Reputation: 11 Join date: 10.08.2010 Age: 19 Location: prisap-Livno
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana sri sij 05, 2011 4:26 pm | |
| neznam kako sljaka taj spsv al cisto nisam zadovoljan....neaktivan sam na forumu al sad cemo malo......previse lowsa...likovi ocito djeca samo se zajebaju...puno ljudis zeli u klan al nece prek spsv pa bi terbali opet regrutirat u essv al s ogromnim kriterijama.......skutera mi nedirajte ima je covik problema..ostale slobodno kick,...ima tu i jos kandidata _________________ EtoStoSamVruc/ Gio |
|
 | |
weka_kt Member

Posts: 175 Points: 388 Reputation: 19 Join date: 12.08.2010 Age: 21 Location: Kutina
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana sri sij 05, 2011 4:00 pm | |
| | Genius?! je napisao/la: | xtraa. pogledaj bolje.. ovaj master nije onaj master iz essv klana nego iz spsv.. niko nije ni znao da postoje 2 mastera.. loool |
xf - acc su drugačiji, vrlo vjerojatno drugi od mastera ili nešto, ugl to sam već napomenuo dok smo bili na tsu, al niko nie yebo ni 5%  _________________  sps V~weka |
|
 | |
Genius?! Member

Posts: 164 Points: 255 Reputation: 11 Join date: 06.12.2010 Age: 17
 | |
 | |
Dabo Member

Posts: 15 Points: 102 Reputation: 4 Join date: 11.08.2010 Age: 26
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana sri sij 05, 2011 12:27 pm | |
| | XTRAA je napisao/la: | | Genius?! je napisao/la: | Ovako.. TripleX i ja smo malo gledali po klanu i napravili smo listu onih za koje mislimo da su neaktivni i da su visak u kalnu.. Aleksa4 - jednom mjesecno ga vidim na pub serveru, na ts-u nikada, a i na warowima isto nikada.. zato [KICK]
Siky - na xf uvjek offline.. nikad ga nisam vidio ni da igra.. [KICK]
eDDiNG - vidim ga na xf-u.. ali nikada ne igra ni na pubu ni na war-u, a i na ts-u nikad viđen.. [KICK]
bubblez - on je na xf cesto online ali ne igra cod2 neg neke druge igre.. jednoom sam ga na pubu vidio i to je bio 5 minuta.. [KICK]
ma$ter - danas smo tek skuzili da postoji jos jedan master i to iz podklana.. to sve govori.. [KICK]
skuter17 - xf neaktivan, war neaktivan, ts neaktivan.. žalim al dosta smo cekali da postanes aktivan i sve.. [KICK]
evo ovo je sve od nas.. ako vidimo da jos neko postaje neaktivan napisat cemo.. ovdje navedeni 100% zasluzuju kick, a ostale cemo pricekati.. 
|
Aleksa4 - aktivan na forumu, nema vremena u zadnje vrijeme za cod zasto kick jos je momak lipo napisa da nemoze igrat da ce nastojat sto cesce igrat :/ Znaci ja ga nebi kick Siky - ko je to? Ja bi ga kick nek se otali izjasne eDDiNG - nije RISE Dabo pogledaj u Essv i tamo ti lipo pise RISE, on je prijatelj od mene i Rise ali vejrovatno nece igrat coda vise igra CS:S ja bi ga zasad kick bubblez - neznam za njega vidio sam ga online, ali neznam jeli aktivan ostat cu za njega neutralan ma$ter - KICK!!!11!!? ni govora aktivan na pubu, warovima i tsu cudno da ga nikad nsite vidili cak je sad usa u Essv skuter - frend od zode ima problema s kompom sto je zoda vec bio naveo,a nedavno sam ga vidio na pubu dakle ja ga nebi kicko
Eto XTRAA se izjasnio  |
Ma da, skuzio sam za risu...zabrijo sam malo , ali znam da decko dobro igra _________________ EtoStoSamVruc/Dabo
|
|
 | |
Aleksa4 Member

Posts: 271 Points: 465 Reputation: 2 Join date: 02.10.2010 Location: brdovec TOTALNO nije metropola
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana sri sij 05, 2011 12:06 pm | |
| _________________ SkoroPaSamVruc/Lego
|
|
 | |
XTRAA Member

Posts: 122 Points: 256 Reputation: 8 Join date: 16.09.2010 Age: 17 Location: Split
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana sri sij 05, 2011 12:00 pm | |
| | Genius?! je napisao/la: | Ovako.. TripleX i ja smo malo gledali po klanu i napravili smo listu onih za koje mislimo da su neaktivni i da su visak u kalnu.. Aleksa4 - jednom mjesecno ga vidim na pub serveru, na ts-u nikada, a i na warowima isto nikada.. zato [KICK]
Siky - na xf uvjek offline.. nikad ga nisam vidio ni da igra.. [KICK]
eDDiNG - vidim ga na xf-u.. ali nikada ne igra ni na pubu ni na war-u, a i na ts-u nikad viđen.. [KICK]
bubblez - on je na xf cesto online ali ne igra cod2 neg neke druge igre.. jednoom sam ga na pubu vidio i to je bio 5 minuta.. [KICK]
ma$ter - danas smo tek skuzili da postoji jos jedan master i to iz podklana.. to sve govori.. [KICK]
skuter17 - xf neaktivan, war neaktivan, ts neaktivan.. žalim al dosta smo cekali da postanes aktivan i sve.. [KICK]
evo ovo je sve od nas.. ako vidimo da jos neko postaje neaktivan napisat cemo.. ovdje navedeni 100% zasluzuju kick, a ostale cemo pricekati.. 
|
Aleksa4 - aktivan na forumu, nema vremena u zadnje vrijeme za cod zasto kick jos je momak lipo napisa da nemoze igrat da ce nastojat sto cesce igrat :/ Znaci ja ga nebi kick Siky - ko je to? Ja bi ga kick nek se otali izjasne eDDiNG - nije RISE Dabo pogledaj u Essv i tamo ti lipo pise RISE, on je prijatelj od mene i Rise ali vejrovatno nece igrat coda vise igra CS:S ja bi ga zasad kick bubblez - neznam za njega vidio sam ga online, ali neznam jeli aktivan ostat cu za njega neutralan ma$ter - KICK!!!11!!? ni govora aktivan na pubu, warovima i tsu cudno da ga nikad nsite vidili cak je sad usa u Essv skuter - frend od zode ima problema s kompom sto je zoda vec bio naveo,a nedavno sam ga vidio na pubu dakle ja ga nebi kicko
Eto XTRAA se izjasnio  |
|
 | |
calin_killer Member
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana sri sij 05, 2011 2:22 am | |
| e vako... zadnjih 3 tjedna sam malo vise aktivan.. ako niste skuzili!! a sto se tice xf-a dok god mi je komp upaljen i on je.. posto sam uzeo nov komp... i svaki dan sutam najmanje po 1:30h vremena... |
|
 | |
LakiLane Moderator

Posts: 101 Points: 256 Reputation: 25 Join date: 11.09.2010 Age: 21 Location: Vukovar
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana uto sij 04, 2011 10:16 pm | |
| polako nemojte jos nikog kickati, sredit cemo jedan dan _________________ essV~Laki
|
|
 | |
Zoda Member

Posts: 56 Points: 167 Reputation: 7 Join date: 28.08.2010 Age: 20 Location: (BiH)
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana uto sij 04, 2011 10:14 pm | |
| skuter17 školski frend od mene i gia imao je problema s kompom jako dugo pa je neaktivan bio al sad je nedavno krenuo igrati i bit će tu s nama na ts-u zezat se i na tdm-u a sd tu i tamo dok se nenauci  opomenut ću ga ja da bude aktivniji... _________________ EtoStoSamVruc/Zodiac |
|
 | |
Dabo Member

Posts: 15 Points: 102 Reputation: 4 Join date: 11.08.2010 Age: 26
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana uto sij 04, 2011 10:10 pm | |
| eding ti je rise, ja mislim...mos brisat s liste  ostalo je ok _________________ EtoStoSamVruc/Dabo
|
|
 | |
iNSANE Member

Posts: 159 Points: 239 Reputation: 4 Join date: 29.11.2010
 | Naslov: Re: Čišćenje SPSV klana uto sij 04, 2011 9:10 pm | |
| slažem se s vama lijep izbor:) _________________ spsV~iNSANE
|
|
 | |
Genius?! Member

Posts: 164 Points: 255 Reputation: 11 Join date: 06.12.2010 Age: 17
 | Naslov: Čišćenje SPSV klana uto sij 04, 2011 9:00 pm | |
| Ovako.. TripleX i ja smo malo gledali po klanu i napravili smo listu onih za koje mislimo da su neaktivni i da su visak u kalnu.. Aleksa4 - jednom mjesecno ga vidim na pub serveru, na ts-u nikada, a i na warowima isto nikada.. zato [KICK] Siky - na xf uvjek offline.. nikad ga nisam vidio ni da igra.. [KICK] eDDiNG - vidim ga na xf-u.. ali nikada ne igra ni na pubu ni na war-u, a i na ts-u nikad viđen.. [KICK] bubblez - on je na xf cesto online ali ne igra cod2 neg neke druge igre.. jednoom sam ga na pubu vidio i to je bio 5 minuta.. [KICK] ma$ter - danas smo tek skuzili da postoji jos jedan master i to iz podklana.. to sve govori.. [KICK] skuter17 - xf neaktivan, war neaktivan, ts neaktivan.. žalim al dosta smo cekali da postanes aktivan i sve.. [KICK] evo ovo je sve od nas.. ako vidimo da jos neko postaje neaktivan napisat cemo.. ovdje navedeni 100% zasluzuju kick, a ostale cemo pricekati.. _________________ spsV~Genius |
|
 | |
|