Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikČlanstvoRegistracijaLogin
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost.

/

Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 17, dana sub lis 01, 2011 1:14 pm.
svi 2012
ponutosričetpetsubned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Top posters
master

Aleksa4

Jovica

gilliermo

weka_kt

gio

Genius?!

iNSANE

RADiCAL

zwekan

Statistics
Registriranih korisnika/ca: 381.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: awp.

Ukupno postova: 2009. in 254 subjects
Latest topics
» program za frag
pet stu 11, 2011 3:16 am by Jovica

» Togather to the top
pon stu 07, 2011 12:29 am by Jovica

» trolololololo
ned stu 06, 2011 11:40 pm by Jovica

» Video :D xD
ned stu 06, 2011 11:34 pm by Jovica

» Jedan od boljih...( a i da budem prviii.hahaha :D)
ned stu 06, 2011 10:47 pm by Jovica

» Forum off USKORO
sri stu 02, 2011 9:25 pm by kajoyamakashico

» Ovotjedni trening
sri stu 02, 2011 7:23 pm by ludibruc

» Razmotrite poslovni prijedlog
uto stu 01, 2011 7:45 pm by Dr4g0n

» rogz - DETALJNO
uto stu 01, 2011 6:10 pm by Jovica

Share | 

Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
XTRAA
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   uto sij 04, 2011 7:38 pm

Dabo je napisao/la:
Sve 5, ali ne mozes sam na svoju ruku ruku cistit spsv. Stavi popis na forum i onda cemo mi admini to malo pokratit, ili ne. To smo davno raspravili...nema kickanja iz klana na svoju ruku, ni pod kojim uvjetima. A nisam dugo gledo ni Essv, mozda bi se i tu koje mjesto moglo oslobodit.

+1

"Can you say BOOM [size=20] Headshoot[/size]!?"
santa

[Vrh] Go down
Korisnički profil
Dabo
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   uto sij 04, 2011 6:46 pm

Sve 5, ali ne mozes sam na svoju ruku ruku cistit spsv. Stavi popis na forum i onda cemo mi admini to malo pokratit, ili ne. To smo davno raspravili...nema kickanja iz klana na svoju ruku, ni pod kojim uvjetima. A nisam dugo gledo ni Essv, mozda bi se i tu koje mjesto moglo oslobodit.

Marko
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   uto sij 04, 2011 4:31 pm

slazem se sa svime

XTRAA
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 11:55 pm

Sto se tice war servera ol mi nemamo od Radio Dijaspore?
Sto se tice TS-a ja sam spreman palcat Wink

"Can you say BOOM [size=20] Headshoot[/size]!?"
santa

[Vrh] Go down
Korisnički profil
master
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 10:11 pm

Rade slazem se u potpunosti sa tobom.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LakiLane
Moderator

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 8:40 pm

oke rade nije lose

Zoda
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 8:38 pm

što se tiče prvog, da u pravu si trebalo bi i valjalo bi imat privatni war server za warove, vježbe testanja i tako to naravno dobre kvalitete....

dalje, čišćenje neznam ko treba da leti van ko treba ostati al smatram da bi se trebalo očistit vidio sam da ih ima prekoviše članova a slabo sam neke viđao da igraju neke nisam čak ni vidio o.O

što se tiče podjele uloga neznam šta da tu kažem...za war server ima drugih koji zaslužuju r coon ja sam slabo oko tih warova i testanja i svega tak da nema potreba da imam r coon pass...za public tdm ako želite možete mi dati r coon iako znate i sami da nevolim baš igrat na tdm-u al uvik kad sam na njem gledam dal je sve pod kontrolom i uletim kadkad protiv volje samo zato da vidim jel sve ok...
ovo sve govorim zato što nisam dobio noce r coon passworde pušto sam bio neaktivan iako sam u glavnom klanu...meni tak svejedno za servere šta god odlučite, al samo bi jedno želio kad dignemo ts3 server da tamo imam server admina da mogu tamo malo do reda držati jer sam vidio ima svega i svačega po svakim sobama se ljudi zajebaju pa da ih malo smirim Smile

onda dalje....CB nažalost nemam org key code a i da imam mislim da se tu nema šta raspravljat svi znate kako ja igram i da mi je koncentracija na warovima ajme....ispočetka ok kasnije pafff, znači nisam ja za toga Smile

zadnja stvar, da klan je tu da se svi zajebajemo i uživamo al radical želi ozbiljnost u warovima i igranju...i ja sam tu istog mišljenja kad se odlučimo zezat skupimo se lipo na ts u "sobu za zabavu" ko želi i dogovorimo se da idemo negdje da se zajebajemo na neki server...a na našim ipak da malo budemo ozbiljniji da budemo primjer dobrih timskih igrača Wink

radical, svaka čast za ovo Wink

Jovica
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 8:31 pm

sa pub serverom ovi iz HH nesto jedu govna,to se desavalo i pre da server bude ugasen dan-dva,sta rade pojma nemam,za war ser i ts sam napravio topic i nek se javi ko bi placao,ja mislim da oni koji igraju waove i hteli bi da igraju neka i uplate,ja cu otici ovih dana i srediti to,samo jos da nadjem zrtvu na ciji racun da dodje lova jer ja nesmem na svoj(problemi sa porezom,dugujem im nekih 10000kn ) tako da cu na kevin morati !!!

[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.facebook.com/jovica01
Genius?!
Member

PostajNaslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 8:28 pm

Za sve gore navedeno se slazem.. I jos sam u soku da ti imas povjerenja u nas.. o.O

RADiCAL
Member

PostajNaslov: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)   pon sij 03, 2011 8:22 pm

Dakle posto kekya nema vec dosta vremena ovako cemo to napravit...

1. War server

Znaci trebamo nabavit pravi war server 20 slotova, smjesten u hrvatskoj, da mozemo igrat medjusobno i da nam ne laga na warovima! (to smejsten u hrvatskoj znaci ping ispod 30 i velika kvaliteta igre)

2. Pocistit podklan

Ima dosta ljudi sta ne igra, kickat cu ih sam na svoju odgovornost, niti cu ih sta pitat niti me imaju oni sta pitat...

3. Podjela uloga

Moje misljenje je ovako, posto keky ureduje sve bitne stvari u klanu, bar bi trebali podijelit neke osnovne uloge ovdi, npr danas sd pub server je otisa u k**** i odma svi pitaju mene zasto sta kako, npr. ja sam war admin to se davno ustanovilo, nekoga iz spsv cu zaduzit za testove za podklan, neman vise zivaca za to a i vremena, za public server ce dobit par osoba rcon i one ce bit zaduzene za to, i jos cemo nac par stvari da rapodilimo uloge...

4. Pocinje se igrat CB

Ekipa za cb je ovo: RADiCAL, Deathmolt, Fuki, LakiLane, Anthrax, Ma$ter

Znaci nas 6, igrat ce se 5v5 cb ladder, jedna je osoba viska jer moze bit da netko nebude moga igrat pa da uskoci!
Sto se vas ostalih tice iz essv-a, nisam vas uvrstia zbog 2 razloga: ili ste neaktivni ili smatram da niste spremni igrat cb.
Vas iz spsv nisan ni spomenia jer smatram da vas 99% nije spremno igrat CB, no offense guys...

5. Zadnja stvar

Dakle da zbrojimo sve u jednom

Vise necu trpit pizdarije od ikoga u klanu, kome je do pizdarija neka ide negdi drugdi to radit, pod mojom strazom nece. Kad keky dode sredit cemo servere, i nastojat cemo da nam se stvari ka danas ne desavaju naravno tu spada i osposobljavanje war servera.
A sta se tice ove podjele uloga iz spsv-a to jedino mogu povjerit Geniusu i Triplex-u jer u njih iman povjerenja...

Uglavnom to bi bilo to od mene, sad da vidim vase reakcije na ovo tu gore, naravno ostavite koji komentar, samo nemojte neke gluposti pisat, pa da se moran mucit sa brisanjem postova, jer ako vidim koji banat cu vas i na forumu tako da se nemucim sljedeci put!

Hvala, RADiCAL

Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» ZA ADMINE .... !!! OBAVEZNO !
» molim unban imate i sliku
» Napomena povodom regrutacije. Molim da svi oni koji zele da napisu aplikaciju prvo procitaju ovu temu
» Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!)
» Ugovor o radu u S.W.A.T-u-----(OBAVEZNO PROCITATI!!!!)----