| Online | Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost. / Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 17, dana sub lis 01, 2011 1:14 pm. |
| svi 2012 | | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Calendar |
|
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 381. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: awp.
Ukupno postova: 2009. in 254 subjects
|
| | | Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) | |
| | Autor/ica | Poruka |
|---|
XTRAA Member

Posts: 122 Points: 256 Reputation: 8 Join date: 16.09.2010 Age: 17 Location: Split
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) uto sij 04, 2011 7:38 pm | |
| | Dabo je napisao/la: | | Sve 5, ali ne mozes sam na svoju ruku ruku cistit spsv. Stavi popis na forum i onda cemo mi admini to malo pokratit, ili ne. To smo davno raspravili...nema kickanja iz klana na svoju ruku, ni pod kojim uvjetima. A nisam dugo gledo ni Essv, mozda bi se i tu koje mjesto moglo oslobodit. |
+1 |
|  | | Dabo Member

Posts: 15 Points: 102 Reputation: 4 Join date: 11.08.2010 Age: 26
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) uto sij 04, 2011 6:46 pm | |
| Sve 5, ali ne mozes sam na svoju ruku ruku cistit spsv. Stavi popis na forum i onda cemo mi admini to malo pokratit, ili ne. To smo davno raspravili...nema kickanja iz klana na svoju ruku, ni pod kojim uvjetima. A nisam dugo gledo ni Essv, mozda bi se i tu koje mjesto moglo oslobodit. _________________ EtoStoSamVruc/Dabo
|
|  | | Marko Member

Posts: 11 Points: 13 Reputation: 0 Join date: 22.12.2010 Age: 18 Location: Karlovac
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) uto sij 04, 2011 4:31 pm | |
| slazem se sa svime _________________ essV~KinG
|
|  | | XTRAA Member

Posts: 122 Points: 256 Reputation: 8 Join date: 16.09.2010 Age: 17 Location: Split
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) pon sij 03, 2011 11:55 pm | |
| Sto se tice war servera ol mi nemamo od Radio Dijaspore? Sto se tice TS-a ja sam spreman palcat |
|  | | master Member

Posts: 317 Points: 410 Reputation: 2 Join date: 24.10.2010 Age: 20 Location: Samobor
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) pon sij 03, 2011 10:11 pm | |
| Rade slazem se u potpunosti sa tobom. |
|  | | LakiLane Moderator

Posts: 101 Points: 256 Reputation: 25 Join date: 11.09.2010 Age: 21 Location: Vukovar
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) pon sij 03, 2011 8:40 pm | |
| oke rade nije lose _________________ essV~Laki
|
|  | | Zoda Member

Posts: 56 Points: 167 Reputation: 7 Join date: 28.08.2010 Age: 20 Location: (BiH)
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) pon sij 03, 2011 8:38 pm | |
| što se tiče prvog, da u pravu si trebalo bi i valjalo bi imat privatni war server za warove, vježbe testanja i tako to naravno dobre kvalitete.... dalje, čišćenje neznam ko treba da leti van ko treba ostati al smatram da bi se trebalo očistit vidio sam da ih ima prekoviše članova a slabo sam neke viđao da igraju neke nisam čak ni vidio o.O što se tiče podjele uloga neznam šta da tu kažem...za war server ima drugih koji zaslužuju r coon ja sam slabo oko tih warova i testanja i svega tak da nema potreba da imam r coon pass...za public tdm ako želite možete mi dati r coon iako znate i sami da nevolim baš igrat na tdm-u al uvik kad sam na njem gledam dal je sve pod kontrolom i uletim kadkad protiv volje samo zato da vidim jel sve ok... ovo sve govorim zato što nisam dobio noce r coon passworde pušto sam bio neaktivan iako sam u glavnom klanu...meni tak svejedno za servere šta god odlučite, al samo bi jedno želio kad dignemo ts3 server da tamo imam server admina da mogu tamo malo do reda držati jer sam vidio ima svega i svačega po svakim sobama se ljudi zajebaju pa da ih malo smirim  onda dalje....CB nažalost nemam org key code a i da imam mislim da se tu nema šta raspravljat svi znate kako ja igram i da mi je koncentracija na warovima ajme....ispočetka ok kasnije pafff, znači nisam ja za toga  zadnja stvar, da klan je tu da se svi zajebajemo i uživamo al radical želi ozbiljnost u warovima i igranju...i ja sam tu istog mišljenja kad se odlučimo zezat skupimo se lipo na ts u "sobu za zabavu" ko želi i dogovorimo se da idemo negdje da se zajebajemo na neki server...a na našim ipak da malo budemo ozbiljniji da budemo primjer dobrih timskih igrača  radical, svaka čast za ovo  _________________ EtoStoSamVruc/Zodiac |
|  | | Jovica Admin

Posts: 269 Points: 665 Reputation: 18 Join date: 09.08.2010 Age: 25 Location: Vukovar
 | Naslov: Re: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) pon sij 03, 2011 8:31 pm | |
| sa pub serverom ovi iz HH nesto jedu govna,to se desavalo i pre da server bude ugasen dan-dva,sta rade pojma nemam,za war ser i ts sam napravio topic i nek se javi ko bi placao,ja mislim da oni koji igraju waove i hteli bi da igraju neka i uplate,ja cu otici ovih dana i srediti to,samo jos da nadjem zrtvu na ciji racun da dodje lova jer ja nesmem na svoj(problemi sa porezom,dugujem im nekih 10000kn ) tako da cu na kevin morati !!! _________________ EtoStoSamVruc/Jovica |
|  | | Genius?! Member

Posts: 164 Points: 255 Reputation: 11 Join date: 06.12.2010 Age: 17
 | |  | | RADiCAL Member

Posts: 158 Points: 606 Reputation: 63 Join date: 12.08.2010 Age: 19 Location: Split
 | Naslov: Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) pon sij 03, 2011 8:22 pm | |
| Dakle posto kekya nema vec dosta vremena ovako cemo to napravit...
1. War server
Znaci trebamo nabavit pravi war server 20 slotova, smjesten u hrvatskoj, da mozemo igrat medjusobno i da nam ne laga na warovima! (to smejsten u hrvatskoj znaci ping ispod 30 i velika kvaliteta igre)
2. Pocistit podklan
Ima dosta ljudi sta ne igra, kickat cu ih sam na svoju odgovornost, niti cu ih sta pitat niti me imaju oni sta pitat...
3. Podjela uloga
Moje misljenje je ovako, posto keky ureduje sve bitne stvari u klanu, bar bi trebali podijelit neke osnovne uloge ovdi, npr danas sd pub server je otisa u k**** i odma svi pitaju mene zasto sta kako, npr. ja sam war admin to se davno ustanovilo, nekoga iz spsv cu zaduzit za testove za podklan, neman vise zivaca za to a i vremena, za public server ce dobit par osoba rcon i one ce bit zaduzene za to, i jos cemo nac par stvari da rapodilimo uloge...
4. Pocinje se igrat CB
Ekipa za cb je ovo: RADiCAL, Deathmolt, Fuki, LakiLane, Anthrax, Ma$ter
Znaci nas 6, igrat ce se 5v5 cb ladder, jedna je osoba viska jer moze bit da netko nebude moga igrat pa da uskoci! Sto se vas ostalih tice iz essv-a, nisam vas uvrstia zbog 2 razloga: ili ste neaktivni ili smatram da niste spremni igrat cb. Vas iz spsv nisan ni spomenia jer smatram da vas 99% nije spremno igrat CB, no offense guys...
5. Zadnja stvar
Dakle da zbrojimo sve u jednom
Vise necu trpit pizdarije od ikoga u klanu, kome je do pizdarija neka ide negdi drugdi to radit, pod mojom strazom nece. Kad keky dode sredit cemo servere, i nastojat cemo da nam se stvari ka danas ne desavaju naravno tu spada i osposobljavanje war servera. A sta se tice ove podjele uloga iz spsv-a to jedino mogu povjerit Geniusu i Triplex-u jer u njih iman povjerenja...
Uglavnom to bi bilo to od mene, sad da vidim vase reakcije na ovo tu gore, naravno ostavite koji komentar, samo nemojte neke gluposti pisat, pa da se moran mucit sa brisanjem postova, jer ako vidim koji banat cu vas i na forumu tako da se nemucim sljedeci put!
Hvala, RADiCAL _________________ essV~RADiCAL
|
|  | | | | Organizacija ( OBAVEZNO PROCITAJTE I MOLIM VAS BEZ RETARDIRANIH KOMENTARA!) | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | essV TDM public server |   |
| essV war server |  |
| Omnigenus |  |
|